logo
Få op til 17 lånetilbud
Det er 100% gratis at ansøge
Spar penge med samlelån
Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Løbetid
1 - 15 år
ÅOP
4,65 - 22,33 %
Min. alder
23 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

LendMe

LendMe skal ikke ses som en låneudbyder eller en bank, men som et mellemled til låneudbyderne. Det er en virksomhed, som hjælper dig til at få det bedste og billigste lån – nemt og hurtigt. Det fungerer ved, at du udfylder en låneansøgning ved at indtaste et ønsket lånebeløb og løbetid. Ud fra din ansøgning indhenter LendMe individuelle tilbud fra bankerne. Du kan modtage op til hele 15 forskellige tilbud. Nu er det nemt for dig at vælge det tilbud, som passer dig bedst. Den foretrukne låneaftale kan du så underskrive, og sende retur til den pågældende udbyder. Det er fuldstændig gratis og uforpligtende at bruge LendMes service, og du forpligter dig først til et lån, når du har underskrevet aftalen og sendt den afsted. Hos LendMe har du mulighed for at låne fra 10.000 kr. og helt op til 300.000 kr., hvis du søger om et forbrugslån. Søger du om et samlelån, så har du mulighed for at søge om helt op til 500.000 kr. Der er altså god mulighed for at ansøge om et lån, der passer, til dine ønsker. Derudover har du mulighed for at vælge en løbetid fra 1 år og helt op til 15 år. På deres hjemmeside finder du også LendMe samlelån. Her har du mulighed for at samle dine lån ét sted og på den måde spare penge. Hos LendMe samarbejder de udelukkende med etablerede og anerkendte banker og långivere. Den lånetype som deres samarbejdspartnere tilbyder gennem LendMe, er usikrede lån. Det betyder derfor, at du ikke kan indhente tilbud hos LendMe på kviklån, sms-lån og mikrolån. Dog finder du hos LendMe lån, som henvender sig til en masse forskellige behov.

Lad bankerne komme til dig

Siden LendMes opstart i 2016 er de blot blevet mere og mere populære, og har i dag hjulpet over 200.000 danskere med at sammenligne lån. Og hvorfor de er så populære, kan godt forstås. Deres service er unik og gør det nemt for dig som kunde. Det er altid en god idé at ansøge om flere lån på én gang. Derved kan man sammenligne de konkrete tilbud, som altid vil være individuelle og med en rente tilpasset den enkelte. LendMe gør denne proces meget nemmere. Du slipper besværet ved at skulle ansøge hos flere udbydere og indtaste de samme oplysninger flere gange. I stedet for at komme til bankerne, kan du lade bankerne komme til dig. Der kan dog ikke siges noget generelt om, hvornår du er garanteret svar på ansøgningen, rentens størrelse, eller hvornår pengene kommer ind på kontoen. Det afhænger af hvilke låneudbydere, der sender et tilbud retur til dig. Men så skal man huske på, at det er gratis, uforpligtende og fuldstændig harmløst at sende en ansøgning afsted.

SpeakerCamera
08.04
LendMe

Alternativer til LendMe

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved