logo
Lån på dine præmisser
Pengene direkte ind på kontoen
Nemt og sikkert
Lånebeløb
10.000 - 150.000 kr.
Løbetid
36 - 120 måneder
ÅOP
20,18 - 22,94 %
Min. alder
21 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

LEASY Lavrente

Når snakken falder på L’easy, tænker du sikkert oftere på hårde hvidevarer og elektronik, end du tænker på lån. Men det bør ændre sig – og det vil det helt sikkert, når du har hørt om L’easy Lavrente. Med L’easy Lavrente er mulighederne nemlig mange. Her kan du låne fra 10.000 kr. - 150.000 kr. nemt, hurtigt og fortroligt, som L’easy selv ville sige det. 

Med et L’easy Lavrente lån låner du på dine præmisser. Med det menes, at du selv bestemmer din ydelse og løbetid, så lånet passer til din økonomiske situation. Tilpas din løbetid og betal ud når du vil – helt uden gebyrer. L’easy Lavrente sikrer med andre ord, at du ikke får et lån, du ikke har råd til. Det skaber tryghed på længere sigt, at du finder en låneudbyder, der skaber trygge rammer for dig og dit lån, og derfor er L’easy Lavrente et meget populært lån blandt danskerne. 

Foruden tryghed lægger L’easy stor vægt på, at du som låntager kan være aktiv i din låneproces. Du ved nemlig bedst, hvad du har råd til, og derfor skal du ikke forbigås. Af samme årsag kan du på deres hjemmeside finde en låneberegner, hvor du hurtigt kan indtaste et ønsket beløb samt den løbetid, du mener er realistisk for dig. Herefter vil du få besked om, hvordan lånet f.eks. vil se ud på månedlig basis. 
Du skal dog være opmærksom på, at du først modtager den endelige rente og månedlige ydelse, når du modtager et tilbud. Så det er først herefter, du kan regne med tallene. Derfor skal låneberegneren ikke ses som dit personlige værktøj, men i stedet skal det ses som et redskab til at få et hurtigt overblik over, hvilken størrelse lån samt løbetid din økonomi egentlig kan bære. Det vil både hjælpe dig og L’easy til at få et godt indblik i din økonomi, inden du sender en ansøgning om et L’easy Lavrente lån. 

Hvorfor L’easy Lavrente?

En af de faktorer, der primært spiller ind hos låntagere, er, hvilke fordele der hører med de enkelte låneudbydere. Og en af de fordele der hører med L’easy er den faste lave rente. Den faste lave rente er en kæmpe fordel for låntagere af et L’easy Lavrente lån, da det betyder, du kan planlægge din økonomi og vide, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser – den lave rente, du får i dag, er også den rente, du betaler i morgen. Det giver stabilitet til din låneperiode, og det vil give stabilitet i din hverdag! Husk, at du altid kan betale lånet ud uden ekstra omkostninger, hvis du i perioder har flere penge mellem hænderne. 

Desuden garanterer L’easy, at du modtager pengene i en fart – helt uden at de blander sig i, hvad du skal bruge dem til. Det er dine penge, og det respekterer de. Låner du med L’easy Lavrente, er du sikret kvalitet, tryghed og stabilitet, og hvis du spørger os, er det nogle af de vigtigste ting i en låneproces.

Om L’easy

Leasy er et af Danmarks nok mest kendte virksomheder inden for køb på afbetaling af fjernsyn, computer, tablet, hårdhvidevarer, ipads, iphones osv. Hvem kender ikke Sjanne og Luffe eller Peter fra Leasy. L’easy reklamerne har vi nok alle set et utal af gange. Virksomheden fra Odense leverer en lang række finansielle låneprodukter til danskerne, svenskerne og nordmændene.

Leasy lån generelt

Generelt kan Leasy lån beskrives som små lån, hvor du kan låne fra 10.000 kr. op til 150.000 kr. Du skal have rimelig godt styr på din økonomi, og derfor kan man ikke låne penge hos Leasy, hvis man er registreret i RKI Ribers kreditinformation eller Debitorregistret. Derudover kræver de generelt, at man skal være fyldt mindst 21 år, inden der er mulighed for et lån hos Leasy. Et Leasy minilån, kontantlån eller Lavrentelån anvendes typisk til forbrug og køb af varer i Leasy webshoppen.

Leasy webshoppen

Leasy er måske nok mest kendt for reklamerne med Luffe og Sjanne eller Peter fra Leasy, hvor du kan købe alt fra bærbare computere, hårdhvidevarer, iphone, ipad air, Playstation 4, fjernsyn, tablet og meget andet på afbetaling. Klik på ’Find produkt’ for at surfe uforpligtende rundt i Leasy webshoppen og se der store udvalg af kvalitetsprodukter, man kan købe på afbetaling. Selvom du køber varer på afbetaling, så er det selvfølgelig stadigvæk et lån, du får hos Leasy til betalingen af varerne.

Derfor stiller de krav om, at du ikke må være rki-registreret, har fast arbejde og er dansk statsborger. Du skal også her være mindst 21 år gammel. Den første januar 2017 trådte en ny lovgivning i kraft, hvor der blev indført en betænkningstid til forbrugerne inden de får deres penge udbetalt, hvis de ansøger om et kviklån. Det gælder ikke her, da du køber en vare for dit lån. Skal du bruge en ny Ipad Air 2, en tablet, Iphone, Apple Watch, PS4 et fjernsyn eller en hårdhvidevarer, så besøg webshoppen og se de mange muligheder for køb på afbetaling.

Skal du vælge en af lånemulighederne fra L'easy?

Step 1 - Få lagt et budget

Måske? Vi vil anbefale dig, at du først og fremmest får lagt dig et budget over dine indtægter og udgifter. Dermed får du et overblik over din økonomi, og du finder måske også steder, hvor du kan spare lidt penge – fx igennem færre abonnementer eller billigere abonnementer og forsikringer.

Når du har lavet dette budget, så ved du helt sikkert om du har råd til at låne penge hos Leasy og hvad du har råd til at afdrage pr måned. Det kan jo også være, at du fandt så mange besparelser eller lige fik tænkt dig om en ekstra gang, så du slet ikke behøver et Leasy lån eller andet kontantlån, ekspreslån eller hurtiglån. 

Step 2 – Sammenlign L'easy lån med andre forbrugslån

Du har nu lavet øvelsen og fået overblik over din økonomi. Måske havde du allerede overblikket. Næste skridt er at foretage en hurtig sammenligning af en masse lånemuligheder. Du kan fx vælge en lånekategori her øverst på siden, hvor du kan sammenligne lån hurtigt. Listen er ikke udtømmende og indeholder udover Bank Norwegian og Santander Consumer Bank ikke så mange banker. Men du kan kontakte bankerne eller din egen bank og bede om et lånetilbud.

Step 3 – Bestil lånetilbud helt gratis og uforpligtende

Når du har sammenlignet lån, så udvælg de lån, du synes er interessante. Hvis det er Leasy lån, så tryk på ’Ansøg her’ og bliv ført direkte til en hurtig online låneansøgning. Her kan du ansøge gratis og uforpligtende om et lån. Du vælger herefter næstbedste bud og måske næstbedste igen og får ligeledes et gratis og uforpligtende lånetilbud fra disse låneudbydere. Disse lånetilbud kan du eventuelt sammenligne med tilbud på fx et banklån, og herefter acceptere tilbuddet på det bedste lån. Hvis du har brug for pengene hurtigt udbetalt, så er det måske vigtigere end at du kan spare lidt ved et traditionelt banklån. Det er dog ikke sikkert, at banklånet er billigere. Det afhænger i høj grad af din økonomi og banken. Husk, at du har 14 dages fortrydelsesret, når du låner penge online som fx Leasy Kontantlån eller Leasy Minilån.

Nogle kreditselskaber tilbyder første lån gratis

Leasy har ikke et L'easy rentefri lån. Flere finansieringsselskaber tilbyder gratis lån første gang man låner penge. Og nogle butikker tilbyder også et rentefrit lån. Hvis du er på udkig efter et rentefrit gratis lån, så tjek oversigten om nogle af kreditselskaberne eller bankerne tilbyder dette i øjeblikket. 

Leasy anmeldelser og vurderinger lån og køb på afbetaling

L´easy har ikke mindre end 2.708 anmeldelser hos Trustpilot og opnår en score på 8,4 som er i den absolutte top inden for den finansielle sektor i Danmark. Imponerende. Tjekker du Leasy Minilån trustpilot, så er den oprettet, men der er endnu ikke nogen vurderinger – du kan jo være den første, hvis du har et godt kendskab til produktet. Hos Moneezy kan du finde brugervurderinger og brugeranmeldelser af Leasy, Leasy Minilån, Leasy Kontantlån samt Leasy Lavrente lån. Du kan også selv give din anmeldelse af virksomheden og deres produkter her.

Leasy dækker med flere forbrugslån segmentet for små forbrugslån med flere produkter. Om du skal vælge Leasy lån afhænger af, hvad der er vigtigt for dig (hastighed på udbetaling, åop, afdragsmuligheder osv). Derudover afhænger det af, hvilke lånetilbud du sidder med efter din ansøgningsproces. At bedømme ud fra de flotte anmeldelser af Leasy, så er danskerne dog meget godt tilfredse med Leasys lån og køb på afbetaling.

SpeakerCamera
08.06
LEASY Lavrente

Alternativer til LEASY Lavrente

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved