logo
Lånebeløb
5.000 - 25.000 kr.
Løbetid
2 - 6 år
ÅOP
30,34 - 39,28 %
Min. alder
20 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

LEASY Kontantlån

Du tror måske, at L’EASY kun er kendt for 8x8, Uffe & Sanne-reklamerne og deres hårde pakker? I så fald kan du godt tro om igen. L’EASY har nemlig også sat et fast og tydeligt fodspor på lånemarkedet, hvor de tilbyder diverse lånemuligheder til danskerne. Men L’EASY har naturligvis ikke lagt deres kendetegn bag dem, og derfor går flere ting igen på tværs af de to – meget forskellige – områder, de beskæftiger sig med. 

L’EASY Kontantlån er ét af L’EASYs mange lånemuligheder, og her skinner L’EASYs kendetegn naturligvis igennem. Nemt og hurtigt er nogle af de ord, som beskriver L’EASY Kontantlån bedst. Her kan du nemlig låne op til 50.000 kr. lige som det passer dig – men oven i hatten får du her også fortrolighed. 
L’EASY Kontantlån har nemlig fokus på, at du som låntager er fuldstændig anonym, og alle dine oplysninger vil blive behandlet med fuld fortrolighed, som var det en statslig hemmelighed. 

Med L’EASY Kontantlån kan du låne på dine præmisser. Med det menes, at du foruden at vælge din ydelse – op til 50.000 kr. i hvert fald – også kan bestemme din løbetid. L’EASY Kontantlån tilbyder dig en løbetid mellem 12 og 72 måneder. Det betyder, at du kan finde et lån, der passer til din økonomi. Du kan ovenikøbet betale lånet ud, når du vil – endda uden gebyrer. 

Slip frygten med L’EASY Kontantlån 

L’EASY Kontantlån tilbyder også en fast lav rente. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det langt fra. L’EASY Kontantlån sørger nemlig for, at den lave rente, du får i dag, også er den, du skal betale i morgen. Det betyder, at du kan planlægge din økonomi uden frygt for, at den tager et stort spring i morgen. 
Når du optager et lån, giver det en vis tryghed at vide, at der ikke kommer nogle overraskelser – og det sørger L’EASY Kontantlån for, at du slipper for at skulle bekymre dig om. 

God kundeservice for L’EASY Kontantlån handler nemlig først og fremmest om, at du kommer i første række. Det betyder, at du hverken skal bruge lang tid på at få det, du mangler, men også at det ikke kræver meget af dig. Din ansøgningsproces bygger derfor på ordene nemt og hurtigt – og når først din ansøgning er godkendt, kan du næsten skue dine penge i horisonten. Efter godkendelse går pengene nemlig direkte ind på din konto, og derfra er det dine penge, og du bestemmer derfor, hvad de skal bruges til. L’EASY Kontantlån går altså ikke op i, om du bruger pengene på ny bil, ny bolig eller sjov og ballade. 

Det må da siges at være nemt, hurtigt (og fortroligt)! 

Alternativer til LEASY Kontantlån

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved