logo
Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Løbetid
24 - 72 måneder
ÅOP
15,52 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

LånLet

LånLet er låneformidler for Basisbank, og det er således Basisbank, der står bag finansieringen af dit LånLet lån. Basisbank er en dansk internetbank. Når du ansøger om et LånLet lån, så får du svar på din ansøgning med det samme og du får udbetalt pengene på din konto næste dag. Du skal ikke fortælle, hvad du skal låne penge til, og der kræves ikke, at du har lagt et budget eller leverer din årsopgørelse. Det betyder ikke, at din ansøgning ikke bliver kreditvurderet. Det bliver den grundigt, og derfor kan det være, at du får et afslag. Såfremt du får et afslag på et LånLet lån, så overvej følgende:

 1. Skab dig et overblik over din økonomi. Læg et budget, og se om du kan finde besparelser som fx dyre abonnementer der kan genforhandles eller droppes. Trim økonomien på denne måde.
 2. Søg eventuelt om et mindre beløb, hvis du kan nøjes med et mindre beløb er chancen større for at få et ’ja’ på din næste ansøgning.
 3. Kontakt en rådgiver hos LånLet og hør om I sammen kan finde en vej. Besøg laanlet.dk for nærmere information.
 4. Ansøg om 1 eller 2 andre lån, som du fx finder her på Moneezy eller kontakt din bank. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån, så ansøg og vælg det bedste tilbud, du får tilbudt.

Husk, at et afslag hos LånLet ikke nødvendigvis betyder, at du får afslag hos andre kreditselskaber eller finansieringsselskaber. Såfremt afslag skyldes, at du fx er registreret i RKI (Ribers Kredit Information) eller Debitorregistret, så gør du dog nok, da det er de færreste banker og låneudbydere, der tilbyder lån til personer, der er registreret i disse betalingsregistre. Her vil muligheden måske være et boliglån, hvor der er stillet sikkerhed i din bolig.

Lån penge af LånLet

Som nævnt er det Basisbank, der står bag finansiering af dette lån. Når du vil låne penge via LånLet, så skal du besøge laanlet.dk og udfylde en låneansøgning. Du kan blot klikke på ’Ansøg her’ ud for LånLet i oversigterne over lån her på Moneezy. Du bliver stillet direkte til en online låneansøgning, hvor du hurtigt kan udfylde en låneansøgning. Du ansøger og accepterer et lånetilbud med dit NemID, hvilket er med til at gøre låneprocessen hurtigere. Du får et hurtigt svar, og pengene næste dag.
Såfremt du er registreret i et register over ’dårlige betalere’ (RKI eller Debitorregistret), så undlad at ansøge om et LånLet lån, da du får et afslag er det spild af din og deres tid at ansøge. Det samme gælder, hvis du er under 18 år, ikke bor i Danmark eller ikke har en fast indkomst. Alt sammen minimumskrav for at måske få et lån hos LånLet.
Selvom du får et lån hos LånLet, så overvej at indhente et tilbud fra flere låneudbydere – kreditselskaber og banker. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån, og du har 14 dages fortrydelsesret. Vælg herefter LånLet eller det lån, der giver dig de bedste vilkår, betingelser eller hurtig udbetaling eller hvad du lægger mest vægt på. Nogle låneudbydere som fx Modus Finans lån eller Ferratum lån, har forskellige former for afdragsfrihed, gratis lån eller rentefrie måneder. Tjek deres produkter ud via linket eller i låneoversigterne.

Et nærmere kig på et lån fra LånLet

Hos LånLet kan du låne fra 3.000 kr. og op til 75.000 kr., så vi placerer det som et lidt minilån til mellem forbrugslån. Det går stærkt, da du får svar med det samme og pengene udbetalt allerede næste dag, så det har karakter af et hurtiglån, men dog ikke et kviklån, hvor der pr. 1. januar 2017 blev indført to dages betænkningstid inden pengene må udbetales (gælder lån med max 3 måneders tilbagebetalingstid). Men lånet fra LånLet er et lån kendetegnet ved:

 • Lån fra 3.000 kr. til 75.000 kr.
 • Du kan allerede låne fra du er fyldt 18 år.
 • Du kan låne pengene i 12 til 72 måneder.
 • Svar på låneansøgningen med det samme.
 • Accepter lånet med NemID (ekstra sikkerhed og hastighed på udbetaling).
 • Basisbank står bag finansieringen af lånet.
 • Hurtig udbetaling af lånet.

Ansøg om et LånLet lån

Hvis du har udvalgt LånLet som et af de lån, du ønsker at ansøge om, så klik på ’Ansøg her’ udfor LånLet.dk på låneoversigten. Udfyld låneansøgningen og se om du kan låne penge hos LånLet. 

Herefter venter du med at acceptere en låneaftale indtil, du har modtaget alle tilbud om lån og eventuelle afslag. Herefter kigger du lånedokumenterne grundigt igennem – åop, samlede kreditomkostninger, debitorrenten osv inden du accepterer det tilbud der er bedst. Skulle du efterfølgende fortryde, så har du 14 dages fortrydelsesret.

Anmeldelse og vurdering af LånLet

Hvordan vurderes og anmeldes LånLet og laanlet.dk? Mange har været forbi Trustpilot og give deres vurdering af LånLet, og det opnår en høj flot score på 8,4 baseret på omkring 325 anmeldelser. Flot score. På Moneezy kan du vurdere LånLet og denne lånemulighed og se hvordan den er vurderet i en alt-i-alt betragtning, service og vilkår. Vi vurderer, at lånet er en god mulighed for et hurtigt hurtiglån og forbrugslån, men at du altid uanset hvad bør indhente 2-3 tilbud i alt, inden du bestemmer dig for om du vil acceptere lånet fra LånLet eller et andet lånetilbud. Det er jo uforpligtende at ansøge om et online lån indtil du har accepteret låneaftalen.

SpeakerCamera
08.06
LånLet

Alternativer til LånLet

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved