logo
Lånebeløb
5.000 - 50.000 kr.
Løbetid
12 - 60 måneder
ÅOP
33,54 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Lånebanken

Lånebanken er endnu et af de lånetiltag, der er groet ud af SparXpress. Ligesom de andre grene herfra er Lånebankens klare styrke deres troværdighed. Det tiltrækker mange kunder, at Lånebankens fundament er et i forvejen kendt brand, og det alene giver Lånebanken en fordel. 
Selvom navnet uden tvivl giver dig en klar idé om, hvad de laver, får du alligevel en gennemgang af, hvad Lånebanken kan tilbyde dig – og hvorfor du i sidste ende skal vælge dem til og ikke fra. 

Enkelthed er et nøgleord i forbindelse med Lånebanken. Det er nemlig deres vision at gøre din låneproces så enkel som muligt. Derfor koger de alt ned til få, enkle trin, så du ikke skal bruge alt for meget tid eller for mange kræfter på at komme fra A til B hos Lånebanken. 

Du kan låne mellem 5-50.000 kr. (og alt midt i mellem), når du ansøger om lån hos Lånebanken. Samtidig har de sørget for, at du har en hel del frihed i din afbetaling, så du selv kan afgøre, hvornår og hvordan du bedst kan afbetale dit lån. 

Enkelt, enkelt og atter enkelt 

Der er dog 3 enkle betingelser, du skal leve op til hos Lånebanken. Men tro os når vi siger, at det er nogle fair og fornuftige betingelser, når man står overfor at skulle låne 50.000 kr. f.eks.: 

  • Du skal være myndig (altså over 18 år)
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Din årlige indkomst skal overstige 125.000 kr.

Kan du sige ’jeps’ til alle tre betingelser, har du nærmest pengene i hænderne allerede. Det eneste, der mangler, er, at du udfylder en ansøgning – men ligesom resten af Lånebanken, står enkelthed i spotlight, og du skal derfor igen kun igennem tre enkle trin: 

  • Du skal først udfylde din ansøgning, som skal indeholde meget få informationer
  • Dernæst skal du underskrive den endelige låneaftale med dit NemID
  • Og det sidste trin består blot i, at du læner dig tilbage og venter på, at pengene lander på din konto

Din tid er kostbar, og det er Lånebanken helt med på. Du vil med andre ord aldrig opleve, at Lånebanken spilder din tid – tværtimod. 

Lånebanken er desværre ikke længere aktiv, men vi anbefaler, at du udforsker de mange andre lånemuligheder, vi har hos Moneezy. 

Alternativer til Lånebanken

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved