logo
Lånebeløb
10.000 - 100.000 kr.
Løbetid
1 - 5 år
ÅOP
0 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Lån & Spar Bank

Lån og Spar Bank vil være kundernes personlige bank, hvor de lægger vægt på den personlige oplevelse og rådgivning. De arbejder for hurtigt og effektivt at kunne give den rigtige rådgivning hurtigt, og vil hjælpe deres kunder med at få udnyttet deres privatøkonomi bedst muligt. Derudover ønsker de, at det skal være nemt at være kunde i Lån & Spar banken. Lån og Spar Bank netbank med digital login er et af de steder, hvor de med innovativ udvikling vil gøre det nemt at være kunde i banken. Derudover er der Lån og Spar mobilbank. Det er en bank med faglig stolthed og de siger, at de sørger for, at deres kunder forstår tingene til bunds. Ønsker man ikke personlig rådgivning, så er der hjælp at hente online, telefonisk eller via email.

Lån og Spar Bank lån

Hvis du ønsker at optaget et lån hos Lån og Spar, så start med at booke et personligt møde i banken eller tjek online ansøgning på lsb.dk. Hvis du vælger at indhente et lånetilbud fra Lån og Spar, så indhent også et par andre lånetilbud online, så du kan sammenligne vilkår og vælge det lån, der er bedst for dig. Husk, at det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån. Du binder dig først, hvis du vælger at acceptere et lånetilbud – dog har du 14 dages fortrydelsesret, hvis du ansøger om et lån – fx online via et af de lån, som du kan sammenligne her på vores gratis lånesammenligning. Det er vigtigt, at du først og fremmest har styr på din økonomi – har lagt et budget og kan se, at du uden større problemer kan tilbagebetale lånet. Det skal ikke være for surt at tilbagebetale lånet. Ofte betaler du lånet tilbage over flere år. Med overblikket kan du oftest undgå de meget ubehagelige konsekvenser det kan have, hvis et lån misligholdes (som fx at du kan blive registreret som dårlig betaler i Debitorregistret og RKI (Riber Kredit Information)). Du skal selvfølgelig være 18 år, og du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret, hvis du skal have et Lån og Spar Bank lån.

Lån penge med et Lån og Spar lån

Du kan besøge din lokale afdeling af Lån og Sparbank og få hjælp og vejledning i, hvordan du skal ansøge om et lån, hvis du har valgt at låne penge i Lån og Spar Bank. Du kan også ansøge om et lån online, og du får svar inden for 24 timer. Lånet du kan ansøge om er et Lån & Spar privatlån. Smålån under 100.000 kr søges hos Lån og Spar som privatlån og forbrugslån - som en kassekredit. Netop en kassekredit kan ofte være en god måde at begrænse lånebeløbet på, men kræver at man er god til at få betalt tilbage, så der ikke bare står et beløb og trækker renter måned efter måned. Du kan låne penge til lige det, du ønsker at bruge pengene på. Når du ansøger om et lån hos Lån og Spar, så skal du have papirerne klar – helt nøjagtigt, skal du finde følgende papirer og dokumenter frem:

Følgende papirer bør du have klar, når du vil optage lån hos Lån og Spar Bank

 • Årsopgørelser fra Skat
 • Lønsedler
 • Seneste gældoplysninger (BS-oversigt)
 • Budget (lav et budget, hvis du ikke har det)
 • Evt. ejendomsværdiskema
 • Evt. terminskvittering
 • Evt. pantebrevsopkrævning

Har du papirerne klar, så behøver det ikke tage mere en ca 15-30 minutter at ansøge om et lån hos Lån og Spar Bank A/S. Så slipper du også for et besøg i banken, hvis du har behov for pengene lidt hurtigt.

Fordele ved Lån og Spar bank lån er:

 • Du kan vælge at få personlig rådgivning og hjælp i en af bankens mange filialer
 • Du kan også vælge den hurtigere online låneansøgning
 • Kendt varemærke kan være lig med tryghed for mange mennesker, hvor det at låne penge er en meget stor ting (det bør altid være en velovervejet beslutning).
 • Du er måske allerede kunde i banken, så kan det være rart at få samlet dine finansielle poster et sted.
 • Det kan også være med at du måske kan få forhandlet en bedre rente på lånet hjem, hvis de har et godt kendskab til dig i Lån og Spar Bank A/S.

Lån og Spar Banks billån

Hvis du leder efter et billån, så er det måske en god ide, at tjekke Lån & Spars billån. De mener, at de udbyder et af landets billigste. Tjek, hvad deres billån har af ÅOP (årlige omkostninger i procent).

Find så fx et lån her på Moneezy og sammenlign. Sørg for at lånebeløb, afdragsperiode mm er sammenligneligt. Overvej også hvor hurtigt, du skal bruge lånet. Ofte tager det lidt længere tid i en bank at låne penge, men er så til gengæld lidt billigere end et hurtigt online forbrugslån. På lsb.dk kan du også prøve deres bilberegner online.

Lån og Spar kreditkort mastercard, studiekonto og boliglån

I en bank som Lån og Sparbank kan du med fordel tjekke deres hjemmeside lsb.dk ud. Er du ung har du fx mulighed for en studiekonto, du kan tjekke deres boliglån, hvis du skal købe bolig og du kan få et Lån og Spar bank mastercard, hvis du skal ud at rejse til udlandet (tjek da mastercard rejseforsikring inden du tegner et ved siden af, da den kan indeholdes i Sparbank mastercard). Tjek opsparingsmuligheder og meget andet på Lån & Spar Banks hjemmeside. En god bank med gode produkter. 

Lån og Spar Bank Kontakt og adresse

Lån og Spar Bank finder du også lokalt i København, Odense, Lyngby, Roskilde, Århus, Aalborg, Hillerød, Kolding, Valby, ved Nørreport, Esbjerg og flere andre steder. Lån og Spar åbningstider er de normale åbningstider for banker i Danmark – online er der selvfølgelig altid åbent.

Alternativer til Lån & Spar Bank

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved