logo
Lånebeløb
3.000 - 15.000 kr.
Løbetid
Kredit
ÅOP
319,7 %
Min. alder
21 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Kvikto

Vil du finde en låneudbyder, hvor du bliver mødt af fuld gennemsigtighed og god service? Så er Kvikto noget for dig. Kvikto er en fuldblods-dansk låneudbyder, der tilbyder kvikke kviklån. Derfor arbejder de ud fra en model, der hedder: ’’Kvik, kvikkere, Kvikto’’ – og det må siges at afspejle sig i deres daglige arbejde med online lån. 

Kvikto udbyder nemlig kviklån til højre, venstre, op og ned – ja, alle danmarkshjørner. Men hvad der er helt særligt ved Kvikto er, at de udlåner ekstra ansvarligt. Det betyder, at de vægter individuel kreditvurdering utrolig højt. Kreditvurdering er et misforstået trin i det at låne penge, da mange tror, at det er for udbydernes egen skyld, det bliver gjort. 

Men det er ikke hele sandheden. 

Udbydere som Kvikto vægter nemlig kreditvurdering højt for din skyld! Det er nemlig helt centralt, at du får et lån, du og din økonomi kan bære – og derfor gennemgår Kvikto din økonomi, så de bedst kan finde det beløb, der passer til dig. 

Hvor kommer Kviktos fleksibilitet ind i billedet?

Kvikto udbyder hurtige lån mellem 3-15.000 kr., hvor du helt selv kan vælge, om du vil betale ud i dag, i morgen eller om du vælger at følge den valgte løbetid til fulde – fleksibilitet er kernen, og hvorfor ikke betale lidt ekstra af på lånet, hvis du har mulighed for det? 

Hvis der er noget, Kvikto arbejder hårdt for, er det at få fleksibilitet ind i danskernes hverdag. Det gør de f.eks. ved at udbetale lån 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage. Det betyder, at du ikke er afhængig af, hvornår på dagen du mangler penge – men at du i stedet kan sende en ansøgning, når det passer dig. Efter arbejde, inden sengetid eller endda under morgenkaffen. Dét er fleksibilitet i hverdagen, når det er bedst! 

Mangler du fleksibilitet i din privatøkonomi, og søger du en låneudbyder, der kan tilbyde dig fleksible lån? Så er Kvikto uden tvivl en låneudbyder efter dit hoved! 

Alternativer til Kvikto

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved