logo
Lånebeløb
1.000 - 4.000 kr.
Løbetid
1 - 30 dage
ÅOP
0 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Kvikautomaten

Kvikautomaten er lige præcis, hvad det lyder som – en lynhurtig automat, hvor du kan få Danmarks hurtigste kviklån. Det sker jo fra tid til anden, at man har brug for at have penge mellem hænderne i det sekund, man mangler dem. Og det er netop den følelse, Kvikautomaten appellerer til. De har derfor specialiseret sig inden for kviklån, og ikke bare almindelige kviklån, men nogle lynhurtige nogle af slagsen; og det er derfor, at de har været en dansker-favorit længe. 

Hos Kvikautomaten kan du låne op til 6.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed. Derfor er dette lån ofte populært, hvis der opstår uventede udgifter. På den måde undgår du nemlig et stort minus på kontoen, og hvem vil ikke gerne have den garanti? 

Lån til almindelige mennesker 

Det smarte ved Kvikautomaten er, at de henvender sig til almindelige mennesker. Det betyder, at deres lånemuligheder ikke er fyldt med paragraffer, som du ikke forstår, men i stedet er det helt nede på jorden og let at forstå. 

Som låntager er dette enormt vigtigt – især hvis det er første gang, du optager et lån. Faglige termer og paragraffer kan nemlig godt sløre betydningen, og som låntager er det vigtigt, at du ved, hvad du skriver under på. Kvikautomaten taler med andre ord i øjenhøjde! 

En anden vigtig detalje hos Kvikautomaten er, at din lånepris er nøjagtig den, du finder på hjemmesiden. Her adskiller Kvikautomaten sig fra mange låneudbydere på markedet, hvor det ofte er din kreditværdighed og det enkelte tilbud, der bestemmer prisen. Hos Kvikautomaten er renten fast for alle – ung og gammel. 

Kvikautomaten er ikke længere aktiv, men hos Moneezy har vi kæmmet markedet for alternativer, der lever op til de samme ting som Kvikautomaten. Er du derfor blevet fanget af det, Kvikautomaten kunne tilbyde dig, så må du ikke gå slukøret herfra – der findes nemlig flere af denne kaliber lige her hos Moneezy. 

Alternativer til Kvikautomaten

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved