logo
Lånebeløb
3.000 - 15.000 kr.
Løbetid
Kredit
ÅOP
320,66 %
Min. alder
21 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Kassekreditten

Her ser du en fætter, du sandsynligvis har mødt før. Reklamerne for Kassekreditten kører nemlig hyppigt over skærmen. Det vil altså ikke undre os, hvis du nikker genkendende til deres navn. Men i dette tilfælde snyder navnet gevaldigt – for Kassekreditten udbyder slet ikke kassekreditter. Føler du dig lidt snydt? Det skal du ikke, Kassekreditten tilbyder nemlig meget andet. Kassekreditten udbyder f.eks. enkle og nemme online lån, hvor du kan ansøge om beløb på op til 15.000 kr. 

Kassekreditten er et dansk site, der har viet sit professionelle liv til at skaffe online låneløsninger til danskerne. De arbejder benhårdt for, at du kan finde trygge, troværdige og totalt gode online lån, hvis du en dag står i en situation, hvor du har brug for penge. Der er ingen tvivl om, at det gør de fleste lidt mere trygge, at Kassekreditten er et kendt ansigt fra fjernsynet. Hvorfor? Fordi du med garanti næsten allerede føler, at du kender dem. Du føler lidt, at du kender ham fart-Frederik, de bruger i reklamerne (og på deres hjemmeside, for den sags skyld), har jeg ret? 

Men foruden at være kendt fra tv kan de naturligvis meget mere end det! 

Klare fordele hos Kassekreditten

Kassekreditten lægger stor vægt på ikke at blande sig i, hvad deres kunder bruger lånet til. Det eneste, de bekymrer sig om, er, at du får et ordentligt lån. Det betyder, at du bestemmer – både lånebeløb og hvad pengene skal gå til. 
Den danske service går dog også meget op i, at din låneoplevelse består af top-høj sikkerhed. Det er med garanti en faktor til, at Kassekreditten har enormt høj kundetilfredshed – og som potentiel kommende kunde hos Kassekreditten må det være en nøglespiller! 

Den høje sikkerhed bliver suppleret med både hurtigt svar og udbetaling. Kassekreditten stræber nemlig efter, at der ikke må gå mere end 2 minutter, før du får svar på din låneansøgning. Samtidig smider de straksudbetaling alle ugens dage oven i puljen. Tilsammen har du opskriften på en enkel, sikker og god låneoplevelse. Lige her hos Kassekreditten. 

Tiltaler Kassekredittens mange muligheder dig? De har gjort det nemt for dig at tjekke, hvordan et lån hos dem kan se ud i din bog. Brug deres låneberegner, du finder på forsiden, og få et godt indblik i, hvordan tingene vil se ud, når du optager et lån. 

SpeakerCamera
06.50
Kassekreditten

Alternativer til Kassekreditten

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved