logo
Lånebeløb
10.000 - 200.000 kr.
Løbetid
1 - 5 år
ÅOP
12,27 - 18,73 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Jyske Bank

Midt i den jyske hede finder vi en bank, der er kendt for at beholde begge ben plantet på jorden. Navnet giver mening – og navnet danner grobund for hele den idé, som Jyske Bank er bygget op omkring. Siden 1967 har Jyske Bank rejst fra Midtjylland på tværs af Danmark for i dag at have afdelinger i dele af Europa såsom i England og Spanien. Siden 1967 har Jyske Bank opbygget 98 afdelinger i det danske land, hvilket betyder, at du (næsten) altid har en Jyske Bank tæt på dig – og skulle du stå i en situation, hvor du ikke har, så rådgiver Jyske Bank både private og virksomheder over telefonen eller andre online medier. 

Som du måske allerede nu har fået en idé om, er kunden det vigtigste hos Jyske Bank. Deres fornemmeste opgave er nemlig, at de vil gøre en forskel. Ikke kun for markedet, men for dig! De har siden deres spæde start haft en ambition om at blive et alternativ til de ’’tunge herrer’’ i bussen, og måden de gør det på er ikke til at overse. 

Jyske Bank og deres fundament

Jyske Bank forsøger konstant at være et skridt foran. Det gør de ved at tilbyde dig noget, du ikke kan sige nej til. De har først og fremmest nogle kernesunde, jyske værdier, som både giver god mening i forbindelse med Jyske Banks opvækst, men også deres høje ambitionsniveau: 

  • Sund fornuft
  • Åben og hæderlig
  • Anderledes og uhøjtidelig

Sund fornuft 

Hos Jyske Bank giver det mening at løse problemer og udfordringer ud fra deres sunde fornuft. Hvorfor? Fordi de er ligesom dig og mig. Den sunde fornuft er det, vi alle har tilfælles, og derfor er det ét af fundamenterne i Jyske Bank. 

Jyske Bank gør med andre ord ikke tingene sværere, end de er.

Åben og hæderlig 

Hos Jyske Bank er de åbne og hæderlige i både ord og handling. Det betyder, at de altid informerer deres kunder om relevant information samt behandler al information med fortrolighed. De har ikke kun respekt for dig, men også for dine holdninger, og derfor arbejder Jyske Bank altid på at finde en løsning, der virker for begge parter – i fællesskab med dig. De ved, at du kan begå fejl, og du bør vide, at de kan begå fejl, men den tillid, du viser dem, vil ikke blive misbrugt. 

Anderledes og uhøjtidelig 

Opfindsomhed og initiativ er to vigtige ord hos Jyske Bank for at bryde med det traditionelle. De er begejstret for at inspirere andre med deres gode ideer og faglige inputs, men der er ingen tvivl om, at det er den uformelle, afslappede og ligefrem tone, der florerer hos Jyske Bank – internt såvel som eksternt. 

Disse værdier danner alle rammen om det arbejde, Jyske Bank laver – for dig, for mig og for virksomheder. Men det viser også, hvordan Jyske Bank er én enhed. De arbejder som én gruppe, der alle sætter mennesket først. Uanset om det er mennesket på den anden side af skrivebordet, eller på den anden side af skærmen. 

Med det mener vi, at Jyske Bank ikke bare er en fysisk bank. Faktisk har Jyske Bank haft netbank siden 1998 og har derfor finpudset teknologien i mange år. Det er også derfor, at Jyske Bank har mulighed for at rådgive dig elektronisk, uden at du vil føle, du mangler noget. 

Jyske Bank kommer altså med mange fordele, og der er ingen tvivl om, at det er en bank for de fleste. Først og fremmest er det en bank for dig, der gerne vil have en bank og en bankrådgiver, der kender dig, når du træder ind ad døren. En bank, der rækker en hjælpende hånd ud, både når du er i nød, og når du ikke er. Og sidst, men ikke mindst, en bank, der ikke kun ser din økonomi, men også alt det rundt om økonomien. 

Dét er Jyske Bank. 

Alternativer til Jyske Bank

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved