logo
Lånebeløb
5.000 - 300.000 kr.
Løbetid
1 - 12 år
ÅOP
0 %
Min. alder
25 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Ikano Bank

Med en filosofi der hedder ’lån til det, du har brug for’, kan du godt regne med, at Ikano Bank giver dig en følelse af, at de forstår de individuelle behov, som låntagere har. Derfor bygger deres lånefilosofi på, at du har en bred vifte af muligheder, så du får en løsning, der er tilpasset dig – og ikke en anden. 

For Ikano Bank handler det om, at du finder ’det rette lån’. Det rette lån er altid individuelt, og ingen kender din økonomi bedre end dig. Ikano Bank blander sig ikke i, hvad pengene skal bruges til, og de har låneløsninger af alle størrelser og typer, så der er til ethvert behov. 
Hos Ikano Bank kan du låne op til 300.000 kr. og vælge en løbetid, der strækker sig over alt fra 1 til 12 år. Du kan altså i en vis forstand være med til at skræddersy din løsning – og det betyder, at du får mulighed for at kunne realisere den drøm, du går og fifler med. 

Ikano Bank - få det hele ét sted

Udover at du hos Ikano Bank får et lån, der passer til dig og din økonomi, så er du også sikret, at der ikke dukker skjulte gebyrer og omkostninger op fra tid til anden. Det giver en vis tryghed, i stedet for at du skal gå og kigge dig over skulderen i frygt for, at ekstra regningerne vælter ned over dig. 

Når du har tilpasset dit drømmelån hos Ikano Bank, går ansøgningsprocessen i gang. Processen er enkel, og det tager ikke meget længere end 10 min. for dig at nå fra start til slut. Det betyder, at du ikke skal sætte tid af til at ansøge, men at du kan ansøge under morgenkaffen, i frokostpausen, mens aftensmaden forberedes eller lige inden sengetid. 
Bliver din ansøgning godkendt af Ikano Bank, er der få skridt mellem dig og dine penge. Efter du er blevet kreditvurderet og godkendt, vil du få udbetalt dit lån inden for få dage; men hvorvidt du er blevet godkendt, skal du ikke vente længe på – du får nemlig svar med det samme! 

Ikano Bank forsøger altid at videreudvikle den låneoplevelse, du får hos dem. Derfor har de lavet MinKonto. Med MinKonto kan du følge med i din månedlige ydelse, i det øjeblik du får udbetalt lånet. Så har du konstant fingeren på pulsen, når det kommer til dit lån – det giver overblik! 

Ikano Bank lægger vægt på, at du ender ud med et lån, der matcher dig og din økonomi. Derfor lader de dig ikke i stikken. I stedet sørger Ikano Bank for, at din økonomiske situation kan bære et lån på skuldrene. Når du ansøger om et lån hos Ikano Bank, beder de dig derfor om nogle informationer angående din økonomi. Informationerne er ikke kun for at bevise, hvorvidt du kan håndtere et lån, de skal også indikere, hvilken type lån der vil være passende for dig. 

Hos Ikano Bank er du altså i trygge hænder – uanset om du skal låne stort eller småt. 

Alternativer til Ikano Bank

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved