logo
Fair rente
Få hurtigt svar
Samarbejder med Facit Bank
Lånebeløb
10.000 - 150.000 kr.
Løbetid
36 - 120 måneder
ÅOP
20,18 - 22,94 %
Min. alder
21 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Facit Lån

Facit Lån er specielt populært, da det kombinerer en lang løbetid med et relativt højt lånebeløb. På denne måde kan lånet bruges til finansiering af større projekter, der kan betale sig hjem over flere år. Du kan låne helt op til 150.000 kr. og du får hurtigt svar på din ansøgning.

Hvem kan ansøge om lån hos Facit Lån?

Du skal minimum være 21 år for at låne penge hos Facit Lån. Derudover kræves det, at du har fast bopoæl i Danmark, fast indtægt og ikke er registeret i RKI. Hvis du opfylder disse krav, kan du udfylde ansøgningsskemaet på hjemmesiden, afvente en hurtig kreditvurdering og underskrive låneaftalen med NemID. Alt foregår 100% online og pengene kan du bruge til, hvad du har lyst til.

Lånemuligheden er altid uforpligtende og kan, ligesom andre danske lån, fortrydes indenfor 14 dage.

Hvor meget kan jeg låne hos Facit Lån?

Som ny kunde kan du låne mellem 10.000 og 150.000 kroner. Hvor meget du kan låne afhænger dog altid af den individuelle kreditvurdering.

Hvornår bliver lånet fra Facit Lån udbetalt?

Hvis din ansøgning bliver godkendt, vil pengene blive udbetalt på din konto én til to hverdage efter at lånet er godkendt.

Åbningstider hos Facit Lån

Du kan ansøge om lån hos Facit Lån på alle tidspunkter af døgnet og på alle ugens dage, da hele processen foregår online. Udbetalingen af penge foregår dog kun i åbningstiden fra kl. 8.00 til kl. 16.00. 

Hvem ejer Facit Lån?

3C Retail står bag Facit Lån og udlåner penge i samarbejde med den nye danske bank Facit Bank. Både Facit Lån og Facit Bank har hovedsæde midt i Odense, hvor masser af dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med et lån.

Facit Lån blev lanceret d. 9. juni 2020

Alternativer til Facit Lån

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved