logo
Find det bedste lån
Kundeservice via chat/tlf
Nemt og sikkert
Lånebeløb
25.000 - 500.000 kr.
Løbetid
1 - 15 år
ÅOP
4,57 - 20,6 %
Min. alder
20 år
25.000 kr.
500.000 kr.
Løbetid
2 år
ÅOP (est.)
12.59%
Kreditomkostninger (est.)
3.408,28 kr.
Samlet tilbagebetaling (est.)
28.408,28 kr.
Mdl. ydelse
1.184 kr.
over 24 måneder
Start ansøgning
Saml. kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid: 10 år. Variabel debitorrente: 3,55 - 19,95 %. ÅOP: 4,57 - 20,6 %. Mdl. ydelse: 1.086 - 1.856 kr. Saml. kreditomk.: 19.165 - 122.738 kr. Saml. tilbagebetaling: 119.165 - 222.738 kr. Maks. ÅOP: 20.6 %.

DigiFinans

DigiFinans er en sammenligningstjeneste, der hjælper kommende låntagere i Norden med at finde lånetilbud. DigiFinans er det, man kan kalde en god ven at have i baghånden, når hverdagen byder på overraskelser. Den halvstore sammenligningstjeneste har nemlig efterhånden mange års erfaring i at sammenligne alle former for lån på markedet. Grunden til, at DigiFinans er en af de tjenester, der især er blevet populære, er, at de arbejder ud fra den vision, at lån skal være billige. Men samtidig skal lån være sikre, og det skal ikke mindst kunne håndtere både de økonomiske udfordringer, samt muligheder du kan støde på som låntager. 

Hvad betyder det så? Det betyder, at DigiFinans tager hensyn til, at din situation kan ændre sig. Din økonomi kan både svækkes og forstærkes under din låneproces, og derfor rådgiver DigiFinans dig kun til lån, der kan håndtere begge dele. 

Som låntager står du derfor i en sikker og tryg position, hvis du modtager hjælp fra DigiFinans. De er nemlig ikke bare en tjeneste for dig, de er også din mellemmand. De er mellemmanden mellem dig og de samarbejdspartnere, der kan låne dig pengene til dit lån, og det betyder også, at DigiFinans er på din side. Du har med andre ord nogle professionelle på din side, der kan tale din sag. 

Du skal dog ikke frygte, hvilke udbydere du støder på hos DigiFinans. Som en troværdig og godkendt tjeneste sørger DigiFinans nemlig for, at de samarbejdspartnere, de har, alle er velkendte og godkendte låneudbydere. DigiFinans er derfor både sikkert, hurtigt og ikke mindst gratis, og det er ofte de tre faktorer tilsammen, der gør, at DigiFinans er et smart valg for de fleste låntagere – også dig!

DigiFinans – en hjælpende hånd

Udover at hjælpe dig som mellemmand forsøger DigiFinans altid at gøre dét ekstra for deres kunder. Det gør de ved at servere nogle hjælpsomme artikler og blogindlæg, der gør det nemmere for dig som låntager at forstå den kompliceret (og alligevel simple) verden, som låneprocessen er. DigiFinans sørger altså for, at du er helt med på, hvad alle begreber betyder, og hvad du især skal kigge efter. 

Du er derfor godt dækket ind på alle punkter, hvis du vælger at sammenligne lån hos DigiFinans. 

Alternativer til DigiFinans

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved