logo
Lånebeløb
20.000 - 75.000 kr.
Løbetid
12 - 120 måneder
ÅOP
4,62 - 11,03 %
Min. alder
20 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Coop bank

Coop Bank er en af de nyere drenge på legepladsen, men det gør dem ikke mindre respekteret eller dygtige. På få år er Coop Bank nemlig blevet en bank, der kan det hele. For selvom du sikkert ved, at Coop i sig selv har mange års erfaring, er Coop Bank et af deres nyere tiltag. Som de selv siger den dag i dag; Coop kan det hele – også det med økonomien. Med en god sjat vilje og et godt kendskab til markedet, har Coop Bank formået at etablere sig godt og solidt - bare læs med her. 

100 år og mere med ærlighed

I mere end 100 år har Coop-brandet stået for ærlige varer til ærlige priser – og det gælder også i banken. Ærlighed har nemlig i mange år banet vejen for Coop, og derfor skulle det naturligvis også være et nøgleord i Coop Bank. Ærlighed i en bank kan forekomme på mange måder. I Coop Bank har de valgt, at det skal vise sig gennem fuld transparens. Vise, at det er en bank, du kan stole på. Det er også en af grundende til, at Coop Bank bliver benævnt som medlemmernes bank. En anden grund til dette kælenavn er, at Coop Bank ikke blev oprettet ved en tilfældighed. Det var nemlig Coop's egne medlemmer, der eftersøgte en nem, overskuelig og billig bank til den daglige økonomi, og det er lige præcis, hvad Coop Bank har givet dem. 

Din bank. Dine behov

Udover en nem, overskuelig og billig bank, er Coop Bank også anerkendt som en ansvarlig bank – endda en ansvarlig bank med masser af muligheder. Coop Bank lyder måske som en ret almindelig bank i dine ører, men faktisk er Coop Bank ret usædvanlig. Coop Bank er først og fremmest en bank, der hellere vil møde dig på nettet, end i en halvkedelig filial, hvilket betyder, at Coop Bank møder dig, når det passer dig. Det har været en central del af Coop Banks vision, at det er en bank, der tilpasser sig dine behov - det betyder, at de f.eks. tilpasser sig din tid. Siden 2013 har de derfor tilpasset og justeret sig efter medlemmernes ønsker. I dag kan du finde Coop Bank services i 1100 Coop butikker, hvor du kan hæve og indsætte kontanter op til 4000 kr. Derudover foregår al banking online. 

På Coop Banks hjemmeside kan du f.eks. oprette forskellige konti. Du kan have en bankkonto, der også kan gøres til din NemKonto, du kan få en gebyrfri lønkonto og gratis mobilbank, du kan få en madkonto, der kan holde styr på hele familiens (eller blot dit eget) madbudget, eller du kan få en budgetkonto, der kan klare alle dine faste udgifter. Der er altså rig mulighed for at få de konti, du har det bedst med, samt vælge mellem enten Visa/Dankort, MasterCard Debet eller MasterCard Kredit. 

Coop lån

Du tænker måske, at en online bank som Coop Bank ikke kan give dig alt det, du eftersøger i en bank. Men der tager du fejl. Hos Coop Bank kan du næsten det samme som i en almindelig bank. Coop Bank tilbyder f.eks. også lån. Deres lån er inddelt i to kategorier: CoopLån 20+ og CoopLån 50+.  

CoopLån 20+ er til dig, som har brug for et lån mellem 20.000-75.000 kr. Er det f.eks. tid til at få et nyt køkken, en ny carport eller skal der ske noget andet vildt i dit liv? Så er CoopLån 20+ et fantastisk godt lån til dig. Dette lån har endda vundet prisen for bedste lån af Forbrugerrådet Tænk Penge i 2019. 

Har du derimod brug for et større lån fra Coop Bank, har du også mulighed for at optage et CoopLån 50+. Med dette lån kan du låne op til 350.000 kr. 

På Coop Banks hjemmeside kan du nemt beregne, hvordan netop dit lån kommer til at se ud. På den måde slipper du for lange bankmøder, og i stedet kan du bruge din tid på noget, der er lidt vigtigere – og det smarte er, at du stadig holder dine lån inden for samme bank. 

Udover disse lån tilbyder Coop Bank også billån uden udbetaling, hvilket betyder, du slipper for udbetaling og at skulle stille sikkerhed. Derudover stiller de også en kassekredit og et samlelån til rådighed. Med et samlelån kan du f.eks. samle dine lån hos Coop Bank, så du undgår unødvendige gebyrer og har hele din økonomi samlet ét sted. 

Som medlemmernes bank lægger Coop Bank også vægt på ikke at have månedlige gebyrer, og ingen skjulte gebyrer. 

Der er med andre ord ingen tvivl om, at du hos Coop Bank får en tryg bankoplevelse, hvor alle mulighederne er på din tallerken. Tag en gaffel og spis løs! 

Alternativer til Coop bank

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved