logo
Lånebeløb
100 - 10.000 kr.
Løbetid
4 måneder
ÅOP
761,54 %
Min. alder
20 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Bonuslån

Nemt og fleksibelt lån med Bonuslån

Med Bonuslån kan du nemt og hurtigt låne penge. Du vælger først det lånebeløb, som passer til dit behov, og opretter en bruger ved at indtaste dine oplysninger. Herefter underskriver du med NemID, og så får du svar på ansøgningen med det samme. Pengene udbetales med straksoverførsel til din NemKonto. Det betyder, at de som regel står på din konto indenfor en times tid i åbningstiden – og senest indenfor 24 timer. Bonuslån udbetaler endda også penge i weekender og på helligdage, hvilket er en stor fordel sammenlignet med andre låneudbydere. 
Du kan låne penge direkte fra din computer eller din smartphone, og der bliver ikke spurgt ind til, hvad pengene skal bruges på. Du kan til hver en tid logge ind med din bruger for at se status på tilbagebetalingen.

Giv dig selv en bonus

Bonuslån tilbyder lån fra 100 – 10.000 kr. Tilbagebetalingen sker over 4 rater, som betales en gang om måneden, og lånets længde vil derfor altid være på 120 dage. Du kan selv vælge, om den første betaling skal være efter en måned eller lidt længere ude i fremtiden. 
Når du optager et lån ved Bonuslån, kan du tilmelde dit betalingskort, hvilket altid er en god idé at gøre. Herved bliver betalingerne automatisk trukket, så du ikke misser en rate. Du får ovenikøbet en renterabat på den faste rente fra 28% til 18% ved at tilmelde et betalingskort.
For at låne hos Bonuslån kræves det, at man er mindst 20 år gammel, dansk statsborger og ikke registreret som dårlig betaler.
Bonuslån har en telefonisk kundeservice, som har åbent i både hverdage og weekender. Her kan du få gratis hjælp og rådgivning.

Alternativer til Bonuslån

Lånespecialisten logo
100% online
Din ansøgning er uforpligtende
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved