logo
Lånebeløb
3.000 - 75.000 kr.
Løbetid
12 - 72 måneder
ÅOP
23 - 69,1 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

AnnaFinans

Når du vil låne penge, vil du sikkert gerne have, at det er så fleksibelt som muligt. Ikke kun processen, men også udbyderen i sig selv skal gerne være fleksibelt anlagt. 
AnnaFinans er et lånesite, der lever efter at kunne være fleksible. De ved godt, at du aldrig kan forudse, hvilke ting du bliver mødt af på livets vej, og derfor skal alt andet end livet være så simpelt som muligt. 

Af samme grund lægger de vægt på, at processen skal være hurtig. Du skal ikke bruge alverdens tid på at ansøge om lånet, du skal ikke vente lang tid på svar og sidst, men ikke mindst, skal du ikke vente lang tid, før pengene er på din konto. 

Som låneudbyder går AnnaFinans op i, at du skal modtage fordele til den store guldmedalje. Så ikke nok med at fart er i fokus, så er der andre fordele at hente, hvis du vælger AnnaFinans. 

Om AnnaFinans

Anna Finans er en online service, som skal gøre det nemmere for danskerne at finde det helt rigtige lån og finansiering. Finansiering udbydes i samarbejde med Basisbank A/S. Bag AnnaFinans.dk er koncernen Draivi Media Oy, Helsinki, Finland. Det er også Draivi Media, der står bag andre lånetjenester som fx Arcadia Finans. 

Hos AnnaFinans kan du låne op til 75.000 kr. Og uanset hvilket beløb du vælger, kan du forvente, at beløbet bliver udbetalt hurtigt. Men lad dig ikke narre af deres hurtighed – AnnaFinans sørger også for, at sikkerheden er i top. De hviler ikke på laurbærrene, men i stedet forsøger AnnaFinans konstant at gøre låneforholdene bedre for dig som låntager. 

Af samme årsag forsøger AnnaFinans at have fingeren på pulsen. Med det menes, at de har gjort det muligt for dig at ansøge fra din foretrukne enhed. Uanset om du er mest til mobilen, computeren eller tabletten, sørger AnnaFinans for, at du får en god låneoplevelse. Foruden at du kan vælge din foretrukne enhed, kan du også vælge dit foretrukne tidspunkt; AnnaFinans holder nemlig åbent alle timer i døgnet, så du kan ansøge, når det passer dig bedst – ved morgenbordet, i frokostpausen eller når lasagnen er i ovnen. 

Hos AnnaFinans er du altså sikret god service, hurtig udbetaling og et sikkert netværk, hvor alle dine personlige oplysninger bliver behandlet med fløjlshandsker. 

Lån via AnnaFinans

Lån penge via AnnaFinans, kan være det rigtige for dig. Du har mulighed for at låne penge allerede fra du er 18 år gammel. Du får svar på din ansøgning inden for 30 sekunder, så det går lynstærkt, og vi anbefaler, at du lige sover på beslutningen inden du endelig binder dig til aftalen. Tjek lånedokumenterne igennem godt inden du underskriver med dit nemid. Bemærk, at du selvfølgelig har 14 dages fortrydelsesret, når du låner via Anna Finans eller andre online lån.

AnnaFinans lån og kontantlån

Du kan låne fra 3.000 kr. og op til 75.000 kr. hos AnnaFinans. Afdragsperioden er valgfri mellem 1 år og 6 år. For at kunne få et Anna Finans lån, skal du:

  1. Være fyldt 18 år.
  2. Du skal kunne dokumentere din indtægt.
  3. Du må ikke være registreret i RKI (Ribers Kredit Information).
  4. Du må heller ikke være registreret i Debitorregistret.

Generelt, når du ønsker at låne penge og i det hele taget, så kan vi anbefale dig at lægge et budget, så du får overblik over din økonomi. Når du har lagt et budget, så kender du indtægter og udgifter – og du kan finde besparelser, der måske overflødiggøre lånoptagning eller gør det muligt at afdrage hurtigere på dit lån fra AnnaFinans.

Fordele med et lån fra AnnaFinans

Der er flere fordele ved et AnnaFinans lån. Når du skal låne penge, så kan du have forskellige behov for hastighed på udbetaling og pris. Nogle af Anna Finans lånets fordele er:

  • Det er lynhurtigt at udfylde en låneansøgning online.
  • Du får svar på din låneansøgning inden for 30 sekunder.
  • Du kan underskrive med dit NemID.
  • Du kan få udbetalt pengene på din konto allerede i dag. Det er således ikke i kategorien kviklån, hvor der er 2 dages betækningstid, da afbetalingsperioden er fra 12 måneder til 72 måneder

Ulemper ved AnnaFinans quicklån

Ulempen ved hurtige hurtiglån er prisen. Låneudbyderne af denne type ekspreslån påtager sig en større risiko end hvis du vil låne penge i din bank, hvor de kender dig bedre og tager sig længere tid til at vurdere din betalingsevne. Hastigheden er således positivt, hvis du skal bruge pengene hurtigt, men negativt, hvis du lige så godt kunne have ventet nogle uger på at få pengene udbetalt via din bank eller andet banklån. Det er dog ikke sikkert, at du kan få et billigere lån i bankerne i forhold til et lån hos AnnaFinans, men hvis du har tid, så indhent lånetilbud fra begge steder og vælg det bedste lånetilbud. Det er jo uforpligtende og gratis at få lånetilbud og husk at du har 14 dages fortrydelsesret.

Anmeldelse af AnnaFinans og vurdering af deres lån

AnnaFinans lån er en låneservice, hvor BasisBank står bag finansieringen. For mange er det en jungle at skulle låne penge, da der er så mange udbydere. Derfor eksisterer Moneezy for at gøre det nemt at sammenligne lån. Du kan sammenligne Annafinans med andre online lån her på siden og du kan læse mere om andre lån.

SpeakerCamera
10.25
AnnaFinans

Alternativer til AnnaFinans

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved