logo
Lånebeløb
10.000 - 300.000 kr.
Løbetid
1 - 15 år
ÅOP
3,34 - 24,99 %
Min. alder
23 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Acceptlån

Acceptlån er et lån, der er fløjet fra Santander Consumer Banks rede. Acceptlån adskiller sig ikke ekstremt fra de andre forbrugslån, som Santander udbyder, forskellen er dog primært deres rentesats og en mulighed for at låne penge, selvom du har hemmelig adresse. 

Rentesatsen hos Acceptlån er nemlig ens, uanset om du låner et stort eller lille beløb. Typisk vil du se, at renten på små lånebeløb er højere end på større lån, men sådan leger de ikke hos Acceptlån. Dette er en fordel af flere årsager, men det er især fornuftigt, hvis folk låner mere blot af den grund, at renten er lavere. 

En anden fordel ved Acceptlån er som nævnt, at du kan låne, på trods af at du har hemmelig adresse. Det kan f.eks. være, at dit job kræver, at du har hemmelig adresse, og dette vil være en hindring ved de fleste låneudbydere – men ikke hos Acceptlån. Det kræver dog én lille ekstra handling. For Acceptlån skal stadig bruge din adresse, så de ved, du har adresse i Danmark, og derfor skal du sende en kopi af dit sygesikringsbevis. Du kan enten scanne kortet eller tage et billede med din telefon og dermed sende det til Acceptlån. 
Det er en lille handling for at kunne optage et lån, og det tager ikke mange minutter ekstra i din låneproces alligevel. 

De vigtige spørgsmål: Lån penge hos AcceptLån - hvor meget og hvor lang tid?

Hos Acceptlån kan du låne mellem 5.000 og 50.000 kr. helt uden skjulte gebyrer. De tilbyder dog forskellige afdragsperioder, der afhænger af, hvor store beløb du låner. Låner du det mindste beløb på 5.000 kr., skal du betale lånet tilbage inden for maksimalt 2 år (24 måneder). Låner du mindre end 25.000, kan du betale af inden for 6 år (72 måneder), og sidst, men ikke mindst, hvis du låner mere end 25.000, har du 10 år (120 måneder) til at betale lånet af. 

Dette sikrer, at du ikke vælger en alt for lang tidsperiode at betale lånet tilbage i – for som hovedregel siger vi, at jo hurtigere du får det afbetalt, jo bedre er det, for så skal du ikke betale renterne over en alt for lang periode. 

Hvem kan låne penge af AcceptLån?

Hos Accept Lån kan du allerede låne penge med NemID fra du er 18 år gammel. Sørg for, at du ikke træffer en impulsiv beslutning om at låne penge hos AcceptLån. Læg et budget, der giver dig et overblik over din økonomi. Så får du styr på dine indtægter og dine omkostninger. Så ved du, hvor meget du kan afdrage om måneden uden, at det bliver surt for dig. Du kan med et budget også overveje, om du måske kunne spare lidt på nogle af dine andre omkostninger – fx ændre eller droppe abonnementer, så du derved enten kan undgå at låne penge hos Accept Lån eller andre kreditselskaber og banker. Måske finder du lidt besparelser, der gør, at du kan tilbagebetale lånet hurtigere og derved minimere de samlede kreditomkostninger som lånet hos acceptlaan.dk ender med at koste dig.

Fordele med et Acceptlån

Der er flere fordele ved et Acceptlån, men i sidste ende er det, hvilke fordele du ser ved Acceptlånet, der skal være afgørende for om det er deres lånetilbud du skal acceptere. Her er en række fordele:

 • Du kan ansøge på 3 minutter eller hurtigere.
 • Du ansøger med dit NemID, der gør processen endnu hurtigere og sikker
 • Du kan med NemID underskrive med det samme, så er pengene på vej til kontoen.
 • Der er ens rente for alle
 • NemID gør også, at du ikke skal finde lønsedler frem. Du giver blot samtykke til, at Skat kan give Accept lån oplysningerne.
 • Der er ikke skjulte gebyrer
 • Du kan lån op til 100.000 kr hurtigt
 • Det er uforpligtende og gratis at ansøge om lån
 • Du har 14 dages fortrydelsesret fra tidspunktet, du underskriver aftalen på.
 • Du kan låne pengene i helt op til 120 måneder – 10 år - så du får en lavere månedlig ydelse. Du skal dog være opmærksom på, at en længere tilbagebetaling selvfølgelig gør, at der i sidste ende er løbet flere kreditomkostninger på lånet. Desto hurtigere du betaler lånet tilbage desto ’billigere’ bliver Acceptlånet.
 • Det er et lån uden sikkerhed, så du skal altså ikke stille sikkerhed i form af fx pant i noget du ejer.
 • Betal lånet tilbage, når du vil. Det koster ikke ekstra gebyrer eller lignende. Lånet bliver billigere desto hurtigere det betales tilbage.
 • Såfremt du har hemmelig adresse, så kan du hos AcceptLån godt ansøge om et lån, men det kræver lige, at du giver dem en kopi af dit sygesikringsbevis. Du kan ikke ansøge om lånet via telefon eller brev.

Kan jeg få et AcceptLån?

Hvis du kan svare ja til følgende, så kan du sikkert låne penge hos AcceptLån:

 1. Du har en sund økonomi. Det vil sige:
 • Du er ikke registreret i RKI (Ribers Kredit Information) eller Debitorregistret.
 • Du har overblik over din økonomi
 • En fast lønindtægt
 1. Du har et månedligt rådighedsbeløb, der muliggøre tilbagebetalingen af lånet.
 2. Du har et dansk CPR-nummer.
 3. Du har en dansk folkeregisteradresse.

Hvis du svarer ja til ovenstående, så er der en god chance for, at du får accept på lånet fra AcceptLån. Skulle du få et afslag, og det ikke skyldes fx en registrering i RKI, så prøv at ansøge om et andet lån, som du fx kan finde her på siden. Du kan under alle omstændigheder ansøge om et eller flere andre lånetilbud, så du får det bedst mulige lån. Det er jo gratis og uforpligtende at ansøge om et lån online. Husk også, at du har 14 dages fortrydelsesret på lånet, når du har underskrevet låneaftalen.

SpeakerCamera
07.47
Acceptlån

Alternativer til Acceptlån

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved