logo
Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Løbetid
12 - 72 måneder
ÅOP
13,63 - 30,95 %
Min. alder
20 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Solida Finans

Solida Finans lyder mest af alt som noget, vi forbinder med sommer, sol og Spanien – men lad dig ikke narre af navnet, da det er en stor spiller på lånemarkedet. Solida Finans samarbejder med D:E:R, der også står som en stærk spiller i denne verden, og derfor er Solida Finans ikke nogen, du skal se over hovedet på. 

De har primært beskæftiget sig med traditionelle forbrugslån og tilbyder lån i størrelser fra 10.000 kr. til 50.000 kr. Men dér stopper det traditionelle også – for faktisk adskiller Solida Finans sig på flere områder. Og især ét har fanget vores opmærksomhed! 

Hvad gør Solida Finans helt speciel? 

Hos Solida Finans kan du tegne en forsikring imod eventuel arbejdsløshed. I enhver låneproces er det vigtigt for låneudbyderen, at du har en fast indkomst, så de er sikre på, at du kan betale lånet tilbage. Men hvad hvis du mister dit job efter, du er godkendt? Det er netop dét, denne forsikring skal hjælpe med. Tegner du denne forsikring, skal du nemlig ikke bekymre dig om situationen, hvis du skulle blive arbejdsløs. Det mener vi, er en lettelse for mange – for regnestykket kan se helt anderledes ud, helt uden at det er din skyld. 

To nøgleord du også vil blive mødt af hos Solida Finans er hurtighed og sikkerhed. Måske tænker du, at de to ord ikke bør stå sammen – men det kan og skal de hos Solida Finans. Her formår de at kombinere en hurtig løsning, hvor du får pengene inden for kort tid, men hvor sikkerhed samtidig er helt i top. Alt i forbindelse med lån herfra kører over NemID. Dine oplysninger behandles fortroligt, og systemet er naturligvis en sikker løsning. 

Solida Finans er desværre lukket den dag i dag, da samarbejdet med D:E:R ikke længere eksisterer. Vi henviser derfor til D:E:R, hvis du søger et lån, der ligner Solida Finans. 

Alternativer til Solida Finans

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved