logo
Lånebeløb
5.000 - 25.000 kr.
Løbetid
1 - 12 år
ÅOP
0 %
Min. alder
25 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Pengeautomaten

Når vi siger pengeautomaten, tænker du sandsynligvis på den automat nede i gågade, hvor du kan hæve penge i tide og utide. Men Pengeautomaten er også et dansk lånesite, der går ind under Ikano Bank. Pengeautomaten er et af de ældre lånesites, vi har på dansk grund, og det betyder, at det er en garvet udbyder, vi har med at gøre. 

Med deres mange år i branchen har de lært låneudbyderens ABC udenad, og det er kun en fordel for dig! Det betyder, at du får en låneoplevelse, der er tryg og professionel – og det er vigtigt, når det kommer til at tage et lån. 

Pengeautomaten er et af de sites, der har sat aldersgrænsen lidt længere op - nemlig til 25 år. Samtidig er der hos Pengeautomaten flere krav til f.eks. fast arbejde samt en minimumsindkomst i husstanden på 225.000 kr. 

Til gengæld sørger Pengeautomaten for at tiltrække låntagere ved at give dem en bred vifte af lånebeløb. Hos Pengeautomaten kan du nemlig låne mellem 10.000 og 250.000 kr. Forbrugslån af denne størrelse er ikke til at låne alle steder, og derfor er Pengeautomaten fortsat populær mere end 30 år efter deres første lån blev optaget. 

Service og rådgivning på højt plan 

Pengeautomaten er en låneudbyder, der har valgt at inkorporere samme arbejdsmodel som en almindelig bank. Det betyder, at du formentlig vil blive mødt af bedre service og rådgivning i din ansøgningsproces end ved andre online låneudbydere. Hvis kreditvurderingen af dig f.eks. afgør, at dit ønskede lånebeløb er en anelse for højt i forhold til, hvor meget du er berettiget til, vil Pengeautomaten ikke blot stemple din ansøgning med et rungende ’nej’. 
I stedet vil de fortælle dig, hvor meget du er berettiget til at låne og derved give dig et lånetilbud, som matcher din situation bedre. 

Det er kundeservice på højt plan. Og grunden til, at Pengeautomaten yder denne service, er, at de er på din side. De ønsker altså ikke, at du falder i gældsfælden. 
Pengeautomaten er som nævnt en del af Ikano Bank koncernen, og det betyder, at du vil møde samme service og samme lånemuligheder, som hos Ikano Bank selv. 

Vi lader tallene taler for sig selv; Pengeautomaten har hjulpet mere end 1 million danskere med at opfylde deres lånedrøm. Skal de hjælpe dig? 

Alternativer til Pengeautomaten

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved