logo
Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Løbetid
1 - 6 år
ÅOP
20,5 - 32,7 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Nordisk Lån

Nordisk Lån er et nyere lån på det danske marked, men er ikke desto mindre enormt attraktiv for låntagere. Selvom lånet er af de nyere slags, så snyder det – for Nordisk Lån samarbejder med Basisbank, som er en af de bedst etableret banker i Danmark, og den erfaring har Nordisk Lån fået lov at tage en bid af. Når du ansøger om et lån hos Nordisk Lån, er det nemlig Basisbank, der låner dig pengene – men hvorfor så vælge Nordisk Lån, spørger du? Fordi her er du i fokus. 

Nordisk Lån arbejder ud fra en filosofi, at når du er glad, er de glade. Derfor kombinerer de en lav rente, et direkte og hurtigt svar på din ansøgning og sikkerhed med troværdighed og privatliv. Det menneskelige skal være med, og det forstår Nordisk Lån for alvor at kombinere med deres låneproces. 
Nordisk Lån har ét mål, og det er at give dig muligheden for at gøre dine drømme til virkelighed. Hvad din drøm så er, det vil de ikke blande sig i. 

Aldrig én af mange, men i stedet en del af fællesskabet

Hos Nordisk Lån har de i deres levetid haft mere end 80.000 ansøgere igennem, der alle er gået i seng med en god mavefornemmelse og et sikkert og trygt lån underskrevet. Denne følelse arbejder Nordisk Lån i døgndrift for at indfri hos alle låntagere – og du er naturligvis ikke en undtagelse. Sikkerhed er f.eks. en kerneværdi. Det vigtigste er, at du som låntager føler dig tryg ved at skulle skrive under på en låneaftale hos Nordisk Lån. Tryghed kommer først, og alt det andet kommer i anden række. 

De har valgt at øge sikkerheden via et sikkert login. Dette foregår via dit NemID, således du får adgang til dine personlige informationer, og det er også sådan, du skal ansøge om et lån, hvis dette bliver aktuelt. Derudover sørger de for, at låneprocessen foregår under faste og korrekte rammer. Derfor har de opsat følgende krav til deres låntagere: 

  • Skal være fyldt 18 år
  • Har fast arbejde med en indkomst over 150.000 kr.
  • Har fast bopæl i Danmark
  • Er ikke registreret i Debitor Registeret eller RKI

Lever du op til dette, så er du med andre ord sikker på at optage et lån hos en troværdig og sikker onlineudbyder, der i høj grad stræber efter det bedste udfald for dig. 

Alternativer til Nordisk Lån

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved