logo
Lånebeløb
500 - 10.000 kr.
Løbetid
5 - 30 dage
ÅOP
0 %
Min. alder
20 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Netcredit.dk

Netcredit er et online låneudbyder site, der tilbyder kredit i store og små størrelser. De har gennem årene specialiseret sig inden for små og hurtige forbrugslån til de danskere, der straks har brug for en hjælpende hånd eller til dem, der går og drømmer stort. Har du svært ved at få økonomien til at hænge sammen, og smuldrer den ofte mellem fingrene på dig sidst på måneden? Eller drømmer du om ny computer, en rejse med vennerne eller nyt sæsontøj til dig og familien – jamen så er netcredit.dk noget, du bør kigge nærmere på. 

Uanset hvad din situation er, bør du overveje at have Netcredit med i tankerne, når du leder efter et lån. Her får du nemlig hurtigt svar på din ansøgning – helt præcist 15 min. efter din ansøgning er sendt afsted, vil du nemlig allerede modtage svar. Hvad angår pengene vil du modtage disse allerede næste hverdag. 

Kan jeg få gavn af Netcredit? 

Hos Netcredit er der regler for, hvor meget du som låntager må optage pr. lån. Det skal ses som en måde, hvorpå du arbejder dig op til at må låne mere og mere. Dette er langt fra en straf – i stedet er det Netcredit’s måde at være sikker på, at du kan betale lånene tilbage, og du ikke gaber over for meget. Så i sidste ende er det mere en fordel end en ulempe. 
Forløbet fungerer således, at du som førstegangslåntager må låne 4.000. Hver gang du optager et nyt lån hos Netcredit, vil dit maxbeløb dog stige med 1500 kr. Det betyder, at efter 5 lån kan du låne 10.000 kr. 

Det er dog også relevant at vide, at Netcredit udbyder det, der kaldes et kviklån. Det betyder, at løbetiden på lånet er forholdsvist kort, og du derfor typisk skal betale lånet tilbage inden for 30 dage. Der er naturligvis fordele og ulemper ved denne slags lån, men fordelen er uden tvivl, at du med en kortere løbetid undgår at skulle betale renter og eventuelle ekstra gebyrer over en lang periode. Med en kort løbetid er der nemlig færre udgifter, hvis man kigger på helheden.  

Hvis du skal have forhåbning om at optage et lån hos Netcredit, er der dog nogle krav til dig som ansøger: 

  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal være fyldt mindst 20 år.
  • Du skal have et Nem-ID til at underskrive låneaftalen.
  • Du skal have fast bopæl i Danmark.
  • Du skal have en gyldig e-mailadresse og telefonnummer.

Men det er også dét. Opfylder du disse, vil du ikke have problemer med at få fingrene i et godt lån fra Netcredit. 

Vi gør opmærksom på, at Netcredit ikke længere eksisterer, og vi henviser derfor til Ferratum i stedet. 

Alternativer til Netcredit.dk

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved