logo
Lånebeløb
500 - 5.000 kr.
Løbetid
7 - 30 dage
ÅOP
0 %
Min. alder
23 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

MikroKredit

Tilbage i 2015 var det danske lånesite Mikrokredit på sit højeste. I sin tid lagde det danske selskab sig i spidsen af markedet ved at udfordre den gamle, traditionelle finansielle verden ved at gå uden om bankerne for at give låntagere endnu bedre lånevilkår. Idéen bag Mikrokredit var, at låntagere skulle være i stand til at låne penge på få sekunder; 15 sekunder for at være helt præcis. 

Til gengæld sørger Mikrokredit også for, at du ikke låner mere, end du kan holde til. Hos Mikrokredit skal du nemlig ’arbejde dig op’ til at låne større beløb, således de løbende kan følge med i, om du kan afbetale dine lån. Det betyder, at de første 2 gange, du optager et lån, kan låne op til 3.000 kr. Når du har betalt de første to lån, kan du dernæst forhøje dine næste lån til 5.000 kr. 

Så kan du trygt låne uden at skulle bekymre dig om at ende i noget, du ikke kan komme ud af. Mikrokredit har din ryg og sørger for, at du låner til det, du har brug for, og som du kan betale tilbage, og ikke mere end det. 

Find tryghed og gode lån ét sted 

Hos Mikrokredit låner du det, vi kalder kviklån. Det betyder, at løbetiden ikke er længere end 30 dage. Alligevel har Mikrokredit givet dig det valg, at du kan afbetale over enten 7, 14, 21 eller 30 dage. Det hænger sammen med, at det er forskellige beløb, du kan låne. Det er nemlig forskelligt, hvor lang tid låntagere skal bruge på afbetaling - så det er ren luksus, at du hos Mikrokredit selv kan vælge, hvornår dit lån skal være betalt. 

Det betyder også, at de lån, du typisk vil optage hos Mikrokredit, vil være hensigtsmæssige til dig, der mangler penge akut til regninger, mad eller noget andet. 

For at sikre dig endnu større tryghed har Mikrokredit også opstillet nogle lånekrav. 

  • Du skal være mellem 23 og 75 år gammel
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal have et gyldigt mobilnummer og e-mailadresse
  • Du skal være kreditværdig jf. Mikrokredits kreditvurdering

Kravene fra Mikrokredit er med til at garantere, at du står i en tryg og sikker lånesituation, hvor du ikke udsætter dig selv for en stor gæld. 

Mikrokredit er lukket den dag i dag, men hos Moneezy har vi flere alternativer, der deler samme værdier og låneholdninger som Mikrokredit. 

Alternativer til MikroKredit

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved