logo
Lånebeløb
10.000 - 300.000 kr.
Løbetid
1 - 12 år
ÅOP
7,59 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

Lånio

Lån penge smart – så simpelt kan det forklares, når du låner penge igennem Lånio. Lånio ser sig selv som en markedsplads, hvor du som låntager er det mest attraktive. Deres koncept handler nemlig i bund og grund om, at du lader bankerne komme til dig. På de fleste låneplatforme, hvor du kan sammenligne lån, skal du sende flere ansøgninger afsted; det skal du ikke hos Lånio. Her skal du lave én ansøgning, og så skal du læne dig tilbage og se, hvordan bankerne slås for at få dig som kunde. 

Lånio forhandler lån på dine vegne. De har erhvervet sig diverse samarbejdspartnere inden for den finansielle verden, såsom Basisbank, Express Bank og Sparxpres. Alle samarbejdende banker har adresse i Danmark og er også godkendt af Finanstilsynet. Hos Lånio er du altså garanteret professionelle, troværdige og markedskendte banker, som alle prøver at bejle dig. 

Et koncept du kan stole på

Når du sender din ansøgning igennem Lånio, vil du dog ikke kun nøjes med at få tilsendt ét tilbud – selvom du kun sender én ansøgning afsted. I stedet vil du få flere tilbud, der matcher de kriterier og behov, der afspejles i din ansøgning. Via de banker, som Lånio har et samarbejde med, kan du låne op til 300.000 kr., og du vil kunne finde lån med en rente fra 3,49%. 
Når du har besluttet dig for et lånebeløb samt en bank, og du sender din ansøgning afsted, kan du forvente en ventetid på 24 timer, inden den første lånemulighed triller ind hos dig. I de 24 timer kan du blot gå og planlægge, hvad dine penge skal bruges på – for det eneste, du mangler at tage stilling til, er, hvilket lån du vil takke ja til. Resten klarer Lånio! 

Hos Lånio kan du også udregne, hvad dit lån ca. vil koste. De har nemlig valgt at indsætte en låneberegner på deres site, så du kan få en idé om, hvilke omkostninger du kan forvente i forbindelse med lånet. Du skal dog være opmærksom på, at du først får den endelige pris, når du modtager et reelt tilbud fra bankerne. 

Sidst, men ikke mindst, kan du hos Lånio samle dine lån. Mange af os har små ’klat-lån’ rundt omkring, hvilket faktisk kan være dyre end blot at have ét stort lån. Du kan derfor med fordel overveje, om du skal samle dine lån til ét – og det kan Lånio være behjælpelig med. 

Lånio har altså sit på det rene. Her er du ikke strandet midt i en konkurrence om at sammenligne lån – her er det dig, der bliver konkurreret om. Så lån smart – lån med Lånio. 

Alternativer til Lånio

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved