logo
Lånebeløb
3.000 - 6.000 kr.
Løbetid
1 - 30 dage
ÅOP
899,86 %
Min. alder
25 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

GoKredit

Kviklån er populære som aldrig før, og derfor er der mange låneudbydere, som vælger at fokusere på netop dette lån. En af dem er GoKredit. Det danske lånesite GoKredit har valgt at fokusere på kviklånet – og det gør de i stor stil. GoKredit er især kendt for deres brugervenlighed, som hele tiden er i udvikling. For ikke nok med at de forsøger at gøre din proces så sikker, nem og hurtig som muligt, så forsøger de konstant at tilpasse sig de ønsker, som låntagere har i dag. 

Deres hurtighed er dog ikke til at tage fejl af. GoKredit har udviklet deres eget IT-system, der på få sekunder kan kreditvurdere alle dine ansøgninger. Det betyder, at GoKredit har mulighed for at lave straksudbetaling til dig alle hverdage. 
Hos GoKredit kan du få udbetalt op til 10.000 kr. Men for at du ikke ender i en gæld, du ikke kan betale, har GoKredit udviklet en anderledes udbetalingsmetode. Er du f.eks. blevet godkendt til en max kreditramme på 10.000 kr., vil din første udbetaling være 6.000 kr. Hver måned skal du herefter betale et minimumsfradrag, og herefter frigives de næste 1.000 kr. 

Det betyder, at du ikke ender i en kedelig situation, hvor tilbagebetalingen hænger dig langt ud ad halsen, men at du i stedet tager det stille og roligt – både med ud- og afbetaling. 

GoKredit – Gode lån med gode muligheder 

Der skulle på nuværende tidspunkt ikke herske tvivl om, at GoKredit har styr på hurtighed. Og det afspejler sig også i ansøgningsprocessen.
Når du udfylder din låneansøgning, skal du blot udfylde 8 bokse – det er bl.a. navn, kreditbeløb, e-mail, telefonnummer, adresse og andre basale ting, du skal udfylde. Herefter modtager du en pinkode via sms, som du skal indtaste. Dernæst skal du logge på SKAT via dit NemID, og efterfølgende får du direkte svar på din ansøgning samt hvor høj en kreditramme, GoKredit kan tilbyde dig. 

Det går altså lynhurtigt hos GoKredit, og derfor er du ikke nødsaget til at sætte længere tid af til det, end den tid du bruger på at drikke morgenkaffen. 

Alternativer til GoKredit

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved