logo
Lånebeløb
10.000 - 100.000 kr.
Løbetid
12 - 72 måneder
ÅOP
30,33 - 46,36 %
Min. alder
20 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

DER Tryglån

Med et DER Tryglån kan du låne fra 10.000 kr. – 100.000 kr. Tilbagebetalingen kan variere fra 12-72 måneder. Det lyder måske umiddelbart som så mange andre lån, men der er en betydelig fordel ved DERs Tryglån. Som navnet antyder, er der nemlig mulighed for en indbygget sikkerhed med dette lån. Når du udfylder ansøgning på nettet, kan du tilvælge en forsikring mod arbejdsløshed. Det betyder, at det månedlige afdrag bliver lidt højere – ligesom du betaler andre forsikringer hver måned. Men hvis du skulle gå hen og blive arbejdsløs, vil denne forsikring altså dække dine låneafdrag i op til 12 måneder. Det kan derfor give dig en tryghed, når du optager lån, at dine afdrag stadig vil blive betalt, hvis du mister din indkomst. Og du vil derfor ikke havne i en situation, hvor du ikke kan afvikle en gæld, som blot vokser sig større og større.

Andre fordele ved Tryglån

Det er nemt og hurtigt at ansøge om et DER Tryglån. På hjemmesiden kan du vælge beløb og afdragstid, hvorefter du kan se hvilket interval, den månedlige ydelse vil ligge i. Inden du ansøger, kan du derfor få et realistisk billede af, hvordan lånet nogenlunde kommer til at se ud. Efter ansøgning foretages der en kreditvurdering, og du vil få svar indenfor en time i åbningstiden. Pengene udbetales samme dag som godkendelse eller senest dagen efter. Har du brug for hjælp til noget af det, kan du ringe til DERs telefoniske kundeservice alle dage fra kl. 8-22.

SpeakerCamera
08.06
DER Tryglån

Alternativer til DER Tryglån

Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved