logo
Lånebeløb
3.000 - 10.000 kr.
Løbetid
Kredit
ÅOP
228,6 %
Min. alder
19 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Indholdsfortegnelse

BedreKredit

Alle fortjener en bedre kreditaftale 
I hvert fald hvis du spørger folkene fra Bedrekredit. For dem handler det at tage et lån om, at man som forbruger ikke falder i en fælde, men at man i stedet står trygt, sikkert og med en god mavefornemmelse.

Men hvad er en god kreditaftale så? En god kreditaftale er, at du først og fremmest får pengene udbetalt hurtigt. Bredrekredit ser det som deres fornemmeste job at udbetale dine penge, og derfor vil pengene være på din konto inden for 10 sekunder. Jo hurtigere du får pengene udbetalt, jo hurtigere får du gavn af dem – og det er formålet hos Bedrekredit.

Er der en bagside af medaljen? 
Bedrekredit lægger stor vægt på at kunne give låntagere en god oplevelse i første forsøg. Derfor vil du ikke blive mødt af skjulte gebyrer og aggressive renter – hverken før, under eller efter låneprocessen. Det betyder, at du ikke får den ene ekstraregning tilsendt efter den anden, men at du i stedet kan fokusere på at betale dit lån tilbage.

Bedrekredit forsøger som sagt altid at gøre låneprocessen mere fornøjelig for låntager, og derfor har de indført det, de kalder gradvist faldende renter.
Det betyder, at hvis din månedlige rente sats starter på f.eks. 20%, vil den i 2. måned falde til 15%, 3. måned til 12,5%, 4. måned 10%, 5. måned 7,5% og til sidst 5%, hvilket vil være den rentesats resten af dit lån vil følge.

4 trin… Simpelt og hurtigt

De fire trin i Bedrekredits låneproces minder meget om den låneproces, du vil finde andre steder hos online låneudbydere.

  1. Første trin er at vælge, hvor meget du ønsker at låne. Når du har videregivet denne information, vil du straks kunne finde mere vedrørende de omkostninger, der følger med lånet.
  2. Næste trin er at indtaste dine oplysninger. Du har på dette tidspunkt læst om lånet, og taget dit valg, nu handler det om at sende ansøgningen afsted. Du underskriver ansøgningen med dit NemID.
  3. Tredje trin er at blive godkendt. Når Bedrekredit har modtaget din ansøgning, vil de verificere dig, og herefter vil pengene blive overført til din NemKonto med det samme – uanset tidspunkt.
  4. Sidste trin er dit helt eget trin. For her handler det nemlig om, at du får betalt pengene tilbage – naturligvis ikke på én gang – men i dit eget tempo, efter den aftalte tid.

Alternativer til BedreKredit

Lånespecialisten logo
100% online
Din ansøgning er uforpligtende
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Facit Bank logo
Enkelt ansøgningsproces
Lån tilpasset dig
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved