logo
Lånebeløb
0 - 100.000 kr.
Løbetid
Kreditkort
ÅOP
21,93 %
Min. alder
18 år

OBS: Denne kampagne er udgået på Moneezy

Desværre er denne kampagne udgået på Moneezy, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Bank Norwegian Kreditkort

Du har med garanti hørt eller set navnet Norwegian før. Hvis ikke på siden af en flyvemaskine, så måske som Bank Norwegian. Og det er netop Bank Norwegian, det handler om her – og mere præcist; Bank Norwegian Kreditkort. Bank Norwegian har nemlig udviklet et kreditkort, hvor princippet er, at du skal kunne få faste fordele hele året rundt. Spørger du dem, kan man nemlig ikke sætte en tidsbegrænsning på fordele – og det er så sandelig heller ikke det, du vil opleve med et Bank Norwegian Kreditkort. 

Først og fremmest er det værd at nævne, at du med et Bank Norwegian Kreditkort kan få op til 6 ugers rentefri kredit. Derudover er der ingen gebyrer på varekøb eller kontanthævninger, så længe de foretages i Danmark (anvender du dit Bank Norwegian Kreditkort i anden valuta end danske kroner, er der et valutatillæg på 1,75% af vekselkursen). Der vil altså ikke komme gebyrer dumpende ned i skødet på dig. Tværtimod faktisk. Hvad der dog vil dumpe ned i dit skød, er CashPoints.

Med et Bank Norwegian Kreditkort kan du blive knyttet til din personlige reward-profil og optjene de såkaldte CashPoints, hver gang du bruger dit Bank Norwegian Kreditkort. CashPoints fordelen foregår således, at du får 1% CashPoints optjening på varekøb op til 75.000 kr., og herefter vil du optjene 0,5% på alle varekøb. 

Dine optjente CashPoints giver dig rabatter og gratis rejser i længden – så der vil altid være noget at se frem til! 

Ekstra fordele

Oven i de andre fordele du får med Bank Norwegian Kreditkort, får du også rejse- og afbestillings forsikring inkluderet. Det betyder, at rejser du med Norwegian, skal du aldrig mere tænke på dette – for det hører med, når du har et Bank Norwegian Kreditkort. 

Hvad der også er ret eftertragtet med et Bank Norwegian Kreditkort er, at du kan vælge din egen pinkode. Det betyder, at du ikke skal huske en svær kode, men at du helt selv kan vælge dine yndlings tal – bare husk, at den skal være svær at gennemskue! 

Der er altså mange fordele ved et Bank Norwegian Kreditkort! 

Alternativer til Bank Norwegian Kreditkort

Moneezy logo
Ansøg på 2 min
Få besked samme dag
Læs mere
Bank Norwegian logo
Få svar med det samme
Enkel online ansøgningsproces
Læs mere
Sambla logo
Få besked samme dag
Underskriv med MitID
Læs mere
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved