logo

Du har flere muligheder!

Selvom der ikke var et match, er der ingen grund til at opgive håbet. Forskellige udbydere af lån, stiller forskellige krav.

Start med at prøve nogle andre låneudbydere – vi har samlet de bedste af de bedste lige her på Moneezy.

Det er helt uforpligtende at ansøge, så det er en god ide at sende ansøgninger afsted til flere udbydere. Det sparer dig tid og besvær.

Opdateret: 11. juli 2024
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen.

Det kan føles som en kold klud i ansigtet, hvis din låneansøgning bliver afvist, men der er ingen grund til at hænge med næbbet.

Kig hellere på, hvordan det kan løses! Det er nemlig ikke alle, der er klar over, at de forskellige lånudbydere bedømmer ansøgninger ud fra vidt forskellige kriterier.

Du kan for eksempel være for ung til at søge hos nogle selskaber, mens du sagtens kan låne hos andre. Der findes også lånudbydere, som stiller meget specifikke krav til din indkomst og måske vurderer, at det ansøgte lånebeløb er for stort set i forhold til din indkomst.

Her er, hvad du kan gøre

Det bedste, du kan gøre, er at skabe dig et overblik over de lånudbyderne, der passer til dine behov. Moneezy har gjort det nemt at sammenligne de bedste lån på markedet.

Du kan frit søge så mange forskellige lån, du vil. Der er ingen, der stopper dig! Derfor er det en god ide at ansøge hos mange lånudbydere, så du har mere end ét tilbud at forholde dig til, inden du skriver under.

Står du i RKI?

Måske er du registreret i RKI, fordi du har en regning, du mangler at betale? Hvis det er tilfældet, kan du praktisk talt ikke låne en rød reje. 

Sørg for at få det ud af verden. Når du har betalt det, du skylder, kan du forsøge med en ny låneansøgning.

Skrevet af:
Emil Kjær
Emil Kjær
General Manager

Emil bruger sin ekspertise til at gøre en forskel i den finansielle sektor. Han er uddannet på Syddansk Universitet og har været General Manager hos Intelligent Banker siden 2013, hvor han har hjulpet mere end 500.000 brugere fra hele verden med deres finansielle behov.

moneezy logo

Intelligent Banker ApS - Brandts Passage 29, 2. - 5000 Odense C - Denmark - VAT: DK32260055

info@moneezy.com
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved